Fribilletter til Fantasticon for SFC-medlemmer

Som en del af fjerningen af Science Fiction Cirklens 50-års jubilæum vil vi gerne give alle medlemmer en fribillet til årets Fantasticon, som også indeholder et Dancon spor. Læs herunder hvordan du sikre dig din billet

  1. Billetten skal bestilles via Fantasticons 2024 BilletFix-side, som du finder via fantasticon.dk eller direkte på billetfix.dk/da/e/fantasticon-2024/
  2. På den første side der kommer frem, efter du har valgt billet og klikket på ”Køb Billet”, kan du tilkøbe middag lørdag aften. På siden efter indtaster du sine kontaktoplysninger. Der kan du også indtaste den rabatkode du kan finde i Novum fra marts 2024 (med ”Tilføj Rabatkode”). Du fortsætter dernæst til betaling, som da vil være 0 kr. (eller betaling for middagen, hvis man har tilføjet den).
  3. Rabatkoden er aktiv indtil den 29/5 2024
  4. På Fantasticon vil du få et navneskilt. Du kan med fordel medbringe den billet, der bliver tilsendt med email fra BilletFix - det vil gøre indtjekning hurtigere - men det går også uden.
  5. Alternativt kan du sende dit navn, email og telefonnummer sammen med rabatkoden til billet@fantasticon.dk senest 29/5 2024. Så vil Fantasticon sørge for registreringen, hvorefter du modtager en bekræftelse fra BilletFix.
  6. Det er nemmest for både Fantasticon og dig som deltager at du er forhåndstilmeldt, men hvis du ikke kan eller har glemt det, vil der også være en mulighed for SFC-medlemmer at få en fribillet på dagen.
  7. Rabatkoden kan kun bruges af SFC-medlemmer og kun til en billet til dig som medlem. Fantasticon vil i nødvendigt omfang kontrollere, om brugere af rabatkoden er medlem af SFC.