To sole stod op

af Niels E. Nielsen

Efter fem lange år er tredje verdenskrig forbi, og oberst Geryt van Groote kan begynde den lange rejse fra det østlige Asien hjem til den lille landsby i Belgien, hvor han håber, hans familie stadig venter på ham. Men det bliver en længere rejse, end han forestiller sig på forhånd, og der er mange forhindringer undervejs.

For det første er det sin sag at bevæge sig gennem et landskab, der for største delens vedkommende er en radioaktiv ødemark. For det andet må han gang på gang tage stilling til de overlevende grup-per af mennesker, han møder undervejs, og som anlægger vidt forskellige strategier for hvordan de skal komme videre. Undervejs går det op for ham, at det også er hans egen medskyld i krigens rædsler, han må forholde sig til. Og det er ikke let.

For hvem har løsningen, når verden ligger i ruiner? Er det landsbyboerne der afviser al teknologi – selv den der kan hjælpe dem til at overleve? Eller er det forretningsmanden, der vil flygte til Mars med en gruppe særligt udvalgte? Eller nogle helt andre? For at blive klog på det, må Geryt samtidig blive klog på sig selv.

Pris
249 kr
(medlemmer: 199,20 kr)
Sider
287
ISBN
978-87-90592-98-1
Serie
Niels E. Nielsen
Udgivet
6. november 2014
Bestil