Fugl i flammer - Fønix-guilden bind 2

af Martin Riel

 

Vi befinder os på tærsklen til en verdenskrig, som medlemmerne af Fønix-guilden har forberedt sig på at overleve. Snart er verdens 15.000 nukleare missiler detoneret. 6,5 milliarder menneskeliv vil være omkommet eller dødeligt kvæstet.

Fra kontrolrummet i sin sikrede bunker sidder Ruth i problemer til halsen. Hun kan ikke lokalisere Fønix-guildens 300 Pax-men, og det driver hende til vanvid. Synet af de uindbudte gæster, Nathan og den lamme Ninon, gør kun hendes humør endnu værre. Minna forsøger at afbøde de værste sammenstød ved at være en kærlig datter, mens svigersønnen Noel stadig er en stor skuffelse i Ruths øjne.

Ravon har taget sine to tætteste venner med ned i Birminghams dybeste kælder. De tror sig alene, men en af dem har medbragt en smitsom sygdom. Opholdet i det fugtkolde mørke vil i bogstavelig forstand brænde sig ind i deres bevidsthed for resten af deres liv.

Sarri og Stewie Finnegan kommer til at lære hinanden bedre at kende, end nogen af dem ønsker. De er lænket til hinanden fjernt fra Sydafrikas kyst på træbåden Silversong i det Indiske Ocean.

 

Pris
248 kr
(medlemmer: 198,40 kr)
Sider
265
ISBN
978-87-94145-91-6
Serie
Ny dansk sf
Udgivet
15. marts 2023
E-bog
E-Pub
Bestil