Urmunden

af Helle Aarøe Nissen

Helle Aarøe Nissen bringer os ud i mange hjørner af science fiction i denne samling af historier, der for de flestes vedkommende vil berøre tilværelsens eksistens sat i et anderledes univers for at skabe ekstra klarhed.

Helle Aarøe Nissen er født i 1983 og opvokset i Kolding. Hun er uddannet cand.scient.adm. og interesserer sig meget for samfundsmæssige problemstillinger.

I denne samling af Helle Aarøe Nissens helt nye science fiction-noveller kastes vi ud i en verden, hvor mennesket er ved at miste evnen til forplantning og hvor børn er et særsyn. Hovedpersonen Daniel mistede sin barndomsveninde Clara som barn og drager fortvivlet tilbage til sin hjemby, hvor fortidens grufulde hemmeligheder kommer frem, da han opsøger Claras mor. Gennem novellesamlingen bringes vi også til en fremmed planet, hvor der er spændinger mellem mennesker og de indfødte.

Helle har tidligere været med i SFCs antologiserie Lige Under Overfladen. Urmunden er hendes debut som forfatter i en udgivelse med udelukkende hendes værker.

Indhold: Urmunden, Den ukendte ø, Drømmen om solen, Nux

Pris
178 kr
(medlemmer: 142,40 kr)
Sider
174
ISBN
978-87-90592-52-3
Serie
Ny dansk sf
Udgivet
14. august 2011
Bestil