Krinoline & kedsomhed

Danske steampunknoveller

Denne nyere understrøm i science fiction har år for år vokset sig stærkere. Der har været steampunknoveller på dansk før – også gemt her og der i tidligere udgivelser – men dette er den første danske, tema-specifikke steampunkantologi. 

Mød mennesker, hvis hjerter er erstattet med sindrige urværk, så de kan leve for evigt; en kæmpemæssig, ond mekanisk drage midt ude i ødemarken; store dampluftskibe på vej til det mørkeste Afrika, eller helt til Sydpolen; en helt usædvanlig løsning på ”Grønlandsproblemet”; et vaske ægte landsforræderi; og stærke kvinder, som ikke kan undertrykkes i 1800-tallets mandsdominerede Danmark.

Her er mekaniske børn og deres fortvivlede forældre; en jagt på afslørende fotografi er af regenten; en retssag om rettigheden til det allervigtigste patent i hele verden; store, okkulte hemmeligheder gemt i en kirke under sandet på Skagen; og en rigtig ferm tyvetøs, som egentlig bare savner sin far. Her er larm, støv, olie, sand, is, opium, herskere og slaver - og de helte, der holder ud, uanset strabadserne!

Pris
248 kr
(medlemmer: 198,40 kr)
Sider
267
ISBN
978-87-93233-39-3
Serie
Ny dansk sf
Udgivet
20. september 2018
Bestil