Pax - Spillet ved verdens ende - Fønix-guilden bind 1

af Martin Riel

I et verdensomspændende multiplayer-computerspil lykkes det for 300 mennesker at komme igennem en hemmelig portal til ‘Pax’ og tilslutte sig den såkaldte Fønix-guild. Pax er reelt en overlevelsessimulator, som skal lære de 300 udvalgte at overleve den kommende verdenskrig og bagefter finde et egnet sted at bosætte sig.

Fønix-guildens enehersker og hjernen bag spillet er Ruth. Hun har opfundet en lille håndholdt GPS, som er i stand til at fungere efter en atomkrig, og som giver hver af de 300 spillere en afgørende fordel i overlevelseskampen.

Hundelufteren Nathan vil gøre alt for at beskytte den smukke Ninon, der er lammet fra halsen og ned, og som er fuldstændigt afhængig af hans hjælp; Noel bor i svigermors gæsteværelse og skal dagligt finde sig i hendes fornærmelser og ydmygelser.

Hårdkogte Ravon er vant til at passe på sig selv og bedstevennen Johnny, og den intelligente og venneløse Sarri må kæmpe for sit liv mod overraskende fjender.

Spillerne, som er fordelt over hele kloden, må slutte sig sammen både i den virkelige verden og i spillets verden for at kæmpe deres livs kamp.

Pris
248 kr
(medlemmer: 198,40 kr)
Sider
260
ISBN
978-87-94145-89-3
Serie
Ny dansk sf
Udgivet
4. november 2022
E-bog
E-Pub
Bestil